Utgrävning dag 1, 21 sept 2016

Nu har vår utgrävning börjat på Kronobäck under ledning av Nicholas Nilsson och Pia-Lena från Kalmar läns museum. Medlemmar i föreningen gräver, hackar, borstar och klipper rötter för att hoppas hitta spännande uppgifter om Johanniternas bostad.

Några fynd 21/9:  skaftet av en kritpipa 16-18 00-tal, lämningar från mitten av 1900-talet som många av deltagarna kände igen, tegelsten från Bromölla.

Medlemmar som deltog under dagarna Ulrika Wretås, Iréne Holm, Peter Christiansson, Michael Pettersson, Börje Jonsson, Helene Lindeborg, KG Lundgren, Christina Englund, Tommy Englund, Elisabeth Odarp, Wiw-Anne Kronzell, Krister Kronzell, Marianne Hjärtfors, Pugh Eskelin-Milton, Ellen Sjömålen, Erik Sjömålen, Kristian Lundqvist, Tommy Palmqvsit, Monica Palmqvist och Micha Fordell.