Boka Huset

Besökshuset intill klosterruinen uthyres för möten eller andra arrangemang. Scrolla ner för att kontrollera om tiden/dagen är ledig, det går även bra att preliminärboka via sidan. Kontakta föreningen för vidare information på boka(a)kronoback.org.

Reglerna som gäller för att hyra huset kan du läsa här. Som hyresgäst är du ansvarig för att återställa lokalen efter dig.

Huset ägs av kommunen men föreningen ansvarar för dess tillsyn, skötsel och uthyrning. Det är kommunen som bestämmer hyresnivå.

Föreningen förbehåller sig rätten att inte hyra ut till hyresgäster som t ex tidigare misskött sina åtaganden eller till hyresgäster som föreningen av andra skäl anser som olämpliga. Minimiålder för att hyra huset är 25 år. Du kan hyra huset mellan klockan 8.00 och 22.00. Avbokning av bekräftad bokning görs minst 3 dagar innan bokat datum. Skriv i meddelanderutan aktivitet/orsak till önskan om att hyra huset, tex kalas, yoga, medlems- eller arbetsmöte.

Pga att hyresgäster inte följt regeln om att vuxna måste finnas i lokalen, med kraftig nedsmutsning av huset och omgivning som följd, är vi nu restriktiva med  uthyrning kvällstid helger.

Så här bokar du ruinen:

Eftersom området kring ruinen är allmän plats kan vi inte garantera exklusivitet här. För att undvika onödiga krockar rekommenderar vi dig ändå att boka och det gör du genom att skicka ett e-postmeddelande till boka(a)kronoback.org . Meddela namn, tidpunkt när du önskar boka ruinen samt om du vill hyra bänkar samt telefonnummer. Du kommer att få en bekräftelse på din bokning.

Hyra av bänkar (plankor och bockar för att sitta utomhus): 200 SEK.

Så här bokar du huset:

  1. Välj datum i kalendern (grön = lediga tider, om datumet ej är klickbart = fullbokad dag).
  2. Välj de tider du vill boka. 
  3. Ange namn, e-post och telefonnummer samt vilken aktivitet/syfte du har med bokningen.
  4. Skicka din bokning, du får direkt ett svar att vi mottagit din förfrågan.
  5. Bokningen är klar när du fått detta konfirmerat av oss.

Önskar du hyra huset mellan andra tidpunkter än vad kalendern nedan har definierade ange detta i  bokningsformuläret.

Det finns sittplatser och porslin för 35-40 personer.  Lokalen är 39.8 m2

Vi kan även erbjuda guidning eller föredrag om Klosterruinen i samband med bokning om guide finns tillgänglig.

Vid bokningsförfrågan ange om du önskar boka ruinen, guidning och/eller bänkar för att sitta utomhus. Vi kan eventuellt ombesörja städning av lokalen vardagar om  städfirman har ledig tid, startpris 650 kr, priset ökar beroende på hur länge städningen pågår och om den inehåller diskning, meddela även detta  vid bokningsförfrågan.

OBS att ruinen är allmän plats och ingen exklusivitet kan garanteras där.

Priser för lokalen:
Halvdag (< 4 timmar): 400 SEK
Heldag (4-12 timmar): 670 SEK

Pris för städning: från lägst 650kr, beroende på omfattning

Föreningen har Swish 1230967414.

maj 2024
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2