Städdag 5 maj 2013

Söndagen 5 maj samlades en tapper skara medlemmar för att städa och räfsa i och runt ruinen. Solen sken och värmen var påtagligen klockan 10 när det var samling. Gull styrde upp förmiddagen och delade ut uppgifter. Rosorna skulle klippas och rensas bort gräs runtomkring. Lite kogödsel blev det också. Det fanns mycket torra löv i utställningsdelen som borstades bort. Blomurnorna ska få nya blommor så småningom, Berit ombesörjer det en annan dag. En regäl vattning blev det också av plantorna runt huset, förhoppningsvis växer dom lite mer i år och täcker gallret. Golvet i koret rensades och fick nästan sin forna glans. Vi hann med en hel del innan hungern tog över och Peter laddade grillen. Korv med bröd och kaffe med nybakad sockerkaka avslutade dagens städning.

Michael och Jim Gull Peter, Ulrika och Helen rensar i koretPeter och Ulrika vid grillenStädgänget, Peter, Ulrika, Michael, Jim, Gull, Helen Samma gäng + Iréne