Bio i ruinen fredag 16 aug kl 21.00

Fredag 16 augusti var det åter bio i ruinen.  I år visade vi Hobbit- en oväntad resa, som startade kl 21.00. Vädret var det bästa. Ett lätt duggregn föll de sista 10 minuterna men vädret stämde bra in på filmen slut. Cirka 160 personer hade hittat till ruinen och njöt av filmen invirad i filt i sin brassestol. Myggen försökte göra sig påminda men spänningen gjorde att man glömde bort dom. Fladdermössen flög framför filmduken och gjorde allt mycket verkligare.

Vi hade servering med kaffe,korv och biogodis innan bion och i pausen.

Ingen entré. Men frivillig allmosa till föreningen emottogs tacksamt.

Sponsrade gjorde Häradssparbanken i Mönsterås som bjöd på popcorn innan filmen.

Publiken bio 16 aug 2013
Publiken bio 16 aug 2013
Korvförsäljning Christina och Helene
Korvförsäljning i pausen, Christina och Helene