Utomhusbion 14 aug kl 21.00

Fredag 14 augusti klockan 21.00 visade vi utomhusbio i klosterruinen.

Filmen  Tristan och Isolde vann omröstningen.

Det var sjunde gången som Klosterruin Kronobäcks Vänner välkomnade närmare tvåhundra Mönsteråsbor till en annorlunda upplevelse. I det sista skymningsljuset bänkar sig besökarna i medtagna brassestolar och  filmen börjar medan mörkret faller. Snart är det mörkt runtomkring, stjärnorna syns klart och fladdermössen flyger förbi.

Årets film var ”Tristan och Isolde”. En kärlekssaga i medeltida miljö, som väl passade in i Kronobäcks omgivning. Nytt för i år var att filmen röstats fram via Klosterruin Kronobäcks Vänner och Häradssparbankens hemsidor. 

 Föreställningen är gratis men föreningen välkomnar de ”allmosor” som besökarna lämnar efter filmens slut. Att föreställning kan ges utan inträde möjliggörs genom stöd från Mönsterås kommun och Häradssparbanken. 

 

sparbanken  logotyp

 

 

bio 2015 bioduk 2015