Skymningskväll i ruinen 16 november 2017

Stort tack till alla som besökte Skymningskvällen i Kronobäck. I år slog skymningskvällen rekord med ca 500 besökare på en timme. Parkeringen var full innan klockan arton. Härligt att vårt arrangemang väcker sånt intresse.

Ruinen var upplyst av massor av marschaller och arrangerad ljussättning av Christer Andersson.

Tatonia bjöd på stämningsfull sång och medeltida musik som uppskattades av besökarna. Fatta eld med gycklaren  Henrik Tynnhammars visade upp en eldshow som lyste upp ruinen i novembermörkret och fick publiken att utbrista i många -ÅÅhh och -OOhh.

Det gick åt massor av glögg och pepparkakor och tomteblossen tog nästan slut. Parkeringsvakterna har också fullt upp men alla tog det försiktigt i mörkret.

Även ett stort tack till alla medlemmar som hjälpte till under kvällen!