Skymningskväll 18 nov 2021

Föreningen beslutade att genomföra Skymningskvällen som planerat torsdag 18 nov mellan klockan 18 -19. Vi ändrade lite på upplägget för att minska trängseln. Det blev endast ingång genom stora ingången och utgång genom de mindre två öppningarna på sidorna. Vi satte ut bänkar till de mindre barnen för att de skulle kunna se bättre. Försäljning av varm dryck och pepparkakor fanns utanför ruinen. Berit från Elgerums handelsträdgård sålde blommor som vanligt.

Eldshow med FattaEld (Henrik och Frida Fireglitch.se) och musik och sång av FornFela (Kristin Svensson www.fornfela.se ) Dom samarbetade i föreställningen och varvade eld med musik.

Det kom ca 350 barn och vuxna trots att regnet hängde i luften.

Inget inträde eller parkeringsavgift som vanligt men man fick gärna lägga en allmosa till föreningen via Swich 1231466663 eller kontant på plats. Parkering fanns även på ladugårdsplanen ca 150 m efter ruinen. (Tack till Åke och Gunilla för lånet.)

Vi var lite kort om folk till försäljning och eldvakter samt när det gällde förberedelserna innan eventet. Men tror inte våra besökare märkte något.

Stort tack till de medlemmar som hjälpte till på olika vis, Gull, Elisabeth, Helen, Birthe, Christina, Chrille, Michael, Lars, Pelle, Hans och Henrik.

Hälsningar Iréne , ordförande i KKV

Bilderna är tagna av Magnus Svensson och några av Iréne Holm