Summering Skymningskväll 17 november

Vi bjuder på medeltida sång av Tatonia i ruinen 17 november mellan kl 18-19. En eldshow med Mickels Frände underhåller och massor av maschaller lyser upp ruinen.

Vi serverar  varm dryck och pepparkakor. Gratis inträde.

Vid ihållande regn inställt.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Ruinen lystes upp av lampor och på murarna var ett stort antal maschaller utplacerade som visade vägen för kvällens besökarna, ca ett 80-tal. Ordförande hälsade alla välkomna och speciellt Huldas från Herrstorp som var med för första gången. Hon sålde diverse godsaker som tex bröd och marmelad. Ur järngrytan doftade glöggen, tomteblossen glimmade och gav lite julstämning till besökarna som lyssnade till Tatonias vackra sång som inledde kvällen. Om inte glöggen värmde tillräckligt så kunde nästa uppträdande värma desto mer. Mickels frände bjöd på en spännande och spektakulär eldshow. Applåderna var många om än lite dova pga vantarna. Tatonia sjöng ett set till och Mickels frände avslutade timmen med ännu en show. Glöggen var slut och pepparkakorna uppätna.

Tack till Gunilla med medhjälpare som planerade och genomförde kvällen. De måste i år vara nöjda med  att regnet/snön lyste med sin frånvaro.